Skip to content

Country

Close (esc)

Psst collega, goed nieuws! 😏

Onze zomerkortingen komen eraan! Profiteer binnenkort van 20% korting op al je favoriete producten. Mis het niet en houd onze updates in de gaten voor meer informatie.🌴🏖️

Roger, bedankt voor de info collega

Wie zijn wij & wat doen wij?

Leuke vraag makker,

''Paxen Be Like©'' is verzonnen en begonnen als een skeere satire stand-up comedy show dat bijna elke donderdagavond (dronken) georganiseerd werd door één sippe militair (pax) die jaren al binnen-sliep en zijn kamergenoot plus een paar collega´s op het cluster middels humor entertainde. Een portie zelfmedelijden met een mix van leedvermaak én de ambities hebben om ooit een live stand-up comedy show te geven was de drijfveer van de comedy sketches op het cluster. Want, uiteindelijk is er niks mooiers dan mensen aan het lachen maken middels herkenbare momenten en grappen die soms ook een beetje pijn doen.

In 2015 richtte diezelfde sippe pax de online community ''Paxen Be Like©'' op om de humor en de unieke cultuur van het militaire leven te delen voor zijn burger-vrienden en collega's. Al snel werd de community door velen binnen defensie geliefd en erkend met als resultaat dat PBL uitgegroeid is tot de grootste online familie voor militairen en veteranen. En ja, zelfs in de tweede kamer is Paxen be like wel eens benoemd.

Zoals velen binnen defensie weten is ''Paxen Be Like©'' méér dan een centraal punt waar grappige meme foto’s of video’s gedeeld worden. Wij zijn een gemeenschap waar actief dienend defensiepersoneel en veteranen samen komen, verbinden, informatie delen en steun kunnen vinden bij elkaar, of het nu online of in het echt is. Onze community is een plek waar de goede tijden gevierd worden maar het is ook een plek waar wij elkaar kunnen en zeker zullen helpen in tijden van onmacht en nood. Want uiteindelijk laat niemand zijn buddy alleen achter en zijn wij trots om het uniform te dragen of gedragen te hebben ongeacht alle tegenslagen en teleurstellingen.

Dat maakt ons Pax en geen burger.

‘’Opiniemaker, actueel, satirisch en een beetje scherp’’ - GP 

 

In loving memory of my best friend, buddy en goedlachse kamergenoot die de eerste comedy sketches bijwoonde op de legering.
Rest in peace.🌹

Bel af en toe je buddy in het weekend en vraag hoe het met hem gaat.

 

 

©2015-2023, PAXEN BE LIKE